Wednesday, December 17, 2014

De ce nu poarta femeile ghete?

In fiecare sezon, femeile isi schimba incaltamintea. Este ceva obisnuit, ceva normal si nimic nou. Pentru barbati, diferenta dintre toamna si iarna este destul de mica, pe cand, la femei, aceasta poate fi foarte mare, asemanatoare cu trecerea de la primavara la vara. De asemenea, si trendurile se schimba foarte mult de la un sezon la altul in ceea ce priveste incaltamintea feminina. 

Iar asta in special in Iasi, care este o metropola romaneasca, unde sunt foarte multi studenti si nu numai. Iar daca vreti sa gasiti modele de incaltaminte de dama in Iasi intr-o gama foarte diversificata si la preturi foarte avantajoase, trebuie sa apelati la Selgros pentru ca ei au exact ceea ce are nevoie orice femeie pentru toamna si pentru iarna. Preturile sunt dintre cele mai bune, asa cum se poate observa si in bannerul de mai sus.

Cine poate sa isi doreasca mai mult? Ghetele sunt la reducere atat pentru femei cat si pentru barbati si sunt perfecte pentru toate aceste zile ploioase si pline de noroi, si mai ales pentru cineva care face munca de teren. Sunt ghete pentru femei foarte dragute care se pot asorta la orice tinuta, ca sa puteti fii atat trendy cat si protejata de apa care abia asteapta sa va intre la picioare. Ghetele si cizmele propuse de Selgros sunt din piele naturala si nu vor permite acest lucru.

Asa ca nu stiu de ce nu vor femeile sa poarte ghete, avand in vedere cat de multe avantaje ofera acestea. Bineinteles, majoritatea avantajelor tin de sanatate si de modul in care acestea nu permit deteriorarea ei. Pana la urma, aceasta ar trebui sa fie in capul listei de prioritati ale unei femei. In fine, ghetele vor fi mereu incaltamintea de dama care nu se va demoda niciodata, asa ca e foarte bine sa ai o pereche in garderoba.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,
700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

No comments:

Post a Comment